top of page

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Abril de 2023

 

 

Benvolgudes famílies, 

 

Un any més, des de l'Institut Els Roures i amb la col·laboració de l'AFA, organitzem la Xocolatada Solidària que ens proposa l'Hospital Sant Joan de Déu, amb l'objectiu de recaptar diners per la lluita contra el càncer infantil.

 

Tal com ja vam fer l'any passat, la celebrarem al centre el divendres 21 d'abril, i també posarem una paradeta el diumenge 23 d'abril, juntament amb altres entitats que oferiran altres activitats per celebrar Sant Jordi.

 

Us demanem la vostra col·laboració per tal de recaptar el màxim de diners possibles. 

 

Podeu col·laborar de dues maneres:

 

- L'alumnat pot comprar tiquets per la xocolatada el divendres 21. El preu del tiquet és de 2 € i inclou un got de xocolata desfeta i un tros de pa de pessic.

- L'alumnat i les famílies podeu realitzar algun pa de pessic i els vendrem a la paradeta el divendres al centre o el diumenge.

 

 

 

 

 

Us proposem algunes receptes de pastissos una mica més saludables per si us ve de gust fer-los, tot i que qualsevol altra opció serà molt benvinguda. Us agrairem que informeu si a les receptes heu inclòs algun al·lergen, com per exemple, algun fruit sec. 

 

 

Captura cartell xocolatada.PNG

La solidaritat és un dels valors més importants que podem inculcar als nostres joves per fer, del nostre, un món millor, i agraïm que les famílies ens acompanyeu en aquesta tasca tan important.

bottom of page