top of page
Famílies, necessitem la vostra col·laboració!

Aquest any tenim intenció de tornar a organitzar el Pessebre Vivent del centre, iniciativa que des de fa 2 anys es du a terme coordinada pel nostre professor Estanis Fors i amb la col·laboració de l'entitat del poble Esplai 4 Pedres. Recordem que els diners que s'obtenen amb aquesta activitat serveixen per ajudar a finançar les activitats de celebració de final d'etapa dels nostres alumnes de 4rt d'ESO.

Aquest curs, a més, afegirem la representació de l'obra de la cultura popular catalana Els Pastorets a càrrec dels alumnes de 1r d'ESO que cursen la matèria de teatre que en principi haurem de representar al gimnàs del CEIP El Castell, ja que nosaltres encara no tenim el nostre centre acabat.

 

Les dues activitats estan previstes en principi pel cap de setmana del 16 i 17 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal del poble.

Necessitem la col·laboració del màxim de famílies possibles d'alumnes de tots els cursos i per això us convoquem a una reunió presencial el proper DIJOUS DIA 16 DE NOVEMBRE a les 18 hores al centre per repassar les tasques que s'han de fer i repartir-nos-les.

Si algú no pot assistir us preguem que ens feu saber en quina activitat ens podeu ajudar a fer aquestes activitats pels vostres fills més lluïdes.

 

Els pares dels alumnes de 1r hauríeu de venir tots, ja que tots els vostres fills actuaran a l'obra i s'hauria de concretar el tema del vestuari de cada alumne segons el paper que tingui a la representació.

Els Pastorets es representaran 2 dies: un pels companys del centre i un altre per les famílies. Us demanem que assistiu, ja que porten molt temps assajant i hi estan dedicant molt d'esforç i també que sigueu benèvols, ja que és la primera vegada que es du a terme aquesta activitat.

Moltes gràcies!

bottom of page