top of page

Projecte i construcció de l'Institut Els Roures

La Generalitat de Catalunya inicia el procés per encarregar el projecte i la construcció de l'Institut Els Roures de Dosrius.

L’empresa pública Infraestructures.cat ha iniciat, per encàrrec del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el procés per adjudicar el contracte de Serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte i execució de les obres de la nova construcció Institut 2/0 a Dosrius. Clau: INM-18304, per un valor de 4.496.610,29 euros (IVA no inclòs). Segons consta a la documentació del concurs públic, s’estima una previsió d’inici de les obres en l’àmbit del solar del centre per al mes de juliol de l’any vinent. Amb la licitació, entrem a la recta final per a la construcció de l’Institut Els Roures que serà una realitat entre els anys 2022 i 2023 i, en conseqüència, la fi de la provisionalitat dels mòduls prefabricats.

El nou edifici de l’Institut Els Roures estarà ubicat a la parcel·la situada entre els carrers Torrent d’en Vergés, Riera de Canyamars i Can Batlle, al costat de la piscina i del camp de futbol i de la futura Biblioteca Esteve Albert i Corp. L’equipament d’educació secundària es preveu per a dues línies d’ESO, per a 240 llocs escolars, amb un programa funcional per una nova edificació d’aproximadament 2.510,00 m2 construïts, així com l’adequació d’espais d’urbanització exterior per aquest centre educatiu d’aproximadament uns 4.100,00 m2.

zona nou edifici.jfif
bottom of page