setmana de la ciència

Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23ª Setmana de la Ciència.


Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.


Un dels temes centrals de l’edició d’enguany és el patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea.


Us proposem fer una gimcana per Dosrius, buscant part del Patrimoni Cultural del poble.Hi haurà 2 premis: un per al grup guanyador de 1r i 2n i un altre per al grup guanyador de 3r i 4t. Per participar-hi us heu d’organitzar amb grups de 6 persones (1r-2n i 3r-4t). Els tutors us donaran les indicacions per fer-ho.


La gimcana la realitzaran 4 persones del grup que han de trobar els llocs patrimonials que us indiquem, fer una fotografia a on sortiu els membres del grup i respondre la pregunta plantejada. Les altres 2 persones del grup es quedaran al centre realitzant un pòster amb les fotografies que els hi envieu i amb les respostes. Tanmateix us podran ajudar a cercar els llocs d’interès i les respostes.


Els grups guanyadors seran els que localitzin tots els llocs, facin un pòster de qualitat i acabin
amb menys temps (la hora de finalització serà el moment en que lliureu el pòster).