Sant Jordi 2019

Aquest 23 d'abril, dia de Sant Jordi, a l'institut hem fet un munt de coses!

Les dues primeres hores hem fet els següents tallers: creació d'un photocall, jocs de taula, esports, just dance, manualitats, jocs de teatre i batucada. Després, en grups internivell,  hem fet una gimcana literària, que les professores Bea Soldevilla i Raquel Miras havien elaborat. Hi havia proves dintre del centre i d'altres que s'havien de realitzar pel poble. Finalment, el grup guanyador d'aquesta gimcana ha estat el número 7, que seran convidats a un esmorzar especial a l'institut.

 

A continuació de la gimcana es va realitzar el concurs de dibuix ràpid que ja és un clàssic en el nostre centre, que enguany ha guanyat una companya de 3r d'ESO amb un molt bon dibuix fet amb aquarel·la i amb el lema  " fight like a girl", que vinculava la temàtica de Sant Jordi amb l'empoderament de la dona.

A les 12:35 vam anar tots al pati a fer la celebració final de Sant Jordi! Alguns alumnes de 4t van ser els presentadors de la cerimònia:

 

Vam començar amb cinc actuacions musicals dels alumnes de 1r d'ESO ( projecte poètic-musical, fruït de la coordinació entre música i castellà). Després, un grup de batucada, format per alguns alumnes del centre, famílies i altres persones del municipi ens van encomanar la seva energia i passió amb la seva espectacular actuació.

A continuació es va realitzar el lliurament de premis del concurs literari (castellà, català i anglès) i seguidament els alumnes de 2n ens van fer una petita mostra de percussió musical  amb la cançó "Havana" de la cantant Camilla Cabello.

Es van lliurar els premis del concurs de fotografia matemàtica, del dibuix ràpid i de la cursa solidària. La darrera actuació musical, a càrrec del grup de Combo del centre, va ser una versió Lady Gaga, "Always remember us this way". 

Com ja és habitual, la cloenda del la nostra cerimònia de Sant Jordi es va realitzar amb el concurs del "Passaparaula" on van participar alumnes de tot l'Institut.