32567.png

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que la la jornada de portes obertes tindrà lloc el 26 de març. Us informarem ben aviat de la data exacte.

 

Els alumnes del centre presentaran les instal·lacions i us explicaran algunes de les activitats i projectes en els quals estem participant. Us adjuntem la invitació amb el programa de la jornada.

Us informem també que, dins els actes d'acollida de nous alumnes i de noves famílies, els vostres fills assistiran properament a l’Institut on realitzaran diverses activitats experimentals al laboratori de física i química i podran assistir a la presentació que han preparat els actuals alumnes de 1r d’ESO i que té per objectiu donar a conèixer el funcionament de l’Institut. Acompanyaran en la presentació els membres de l’equip directiu.

Aquests són els actes anteriors al procés de preinscripció. Un cop acabi aquest procés, durant el període de matriculació, les famílies d'alumnes admesos tindreu una entrevista individual amb un membre de l’equip directiu del centre. Aquesta trobada esdevindrà un primer contacte on rebreu informacions més detallades i podreu fer un intercanvi d'impressions. Si preferiu fer alguna consulta per correu electrònic, us podeu adreçar a: info@inselsroures.cat

Si voleu tenir més informació sobre el centre, els punts bàsics del nostre projecte educatiu o d’altres aspectes que us puguin interessar, us convidem a visitar la nostra pàgina web. Pensem que és molt important la complicitat i sintonia entre les famílies i l’Institut per a la bona escolarització dels nois i noies. Per això, desitgem que totes les famílies que finalment decidiu incorporar-vos a l'Institut Els Roures, ho feu amb plena confiança i amb les millors garanties de treball en coordinació.

Rebeu una cordial salutació,

L'equip directiu