6a edició del mercat d'intercanvi

El proper divendres dia 23,  durant les dues darreres hores de classe, l’Institut ha organitzat el 6è mercat d’intercanvi del centre,  que es basa en l'intercanvi d'objectes que estan en bon estat, però que han perdut la seva utilitat per als seus propietaris.

L’objectiu del mercat es podria resumir en la següent frase: Jo ja no l’utilitzo…a tu et fa servei. La intenció és fer pensar i reflexionar sobre el consum responsable en un moment en què la societat està immersa en la cultura del “comprar, usar i llençar” i  alhora, pretén ser un espai per posar en pràctica una forma de reciclatge i reutilització dels objectes que comporta avantatges ambientals, econòmics i socials.

 

Què es pot portar?  objectes com llibres i contes, música, roba i complements, eines, jocs i joguines...seran benvinguts, però sempre en bon estat.

 

Quan es poden portar els objectes? la recollida es farà el dimarts 20 i dimecres  21 de novembre (els delegats ambientals necessiten un dia per a poder corroborar que els objectes portats es troben en bon estat)

 

Animeu-vos a participar-hi!!

 

Valoració final:

  • Han participat 123 alumnes i 10 professors i 54 han restat a classe. Hem millorat respecta a l’any passat (122 persones , i 60 a classe.

  • Hi ha hagut  136 intercanvis augmentant moltíssim en relació als 3 anys anteriors (any 2015:67, any 2016: 76, any 2017: 113)

  • Degut a la pluja, no l’hem fet al pati.

  • Aquest any s’ha enviat mail recordatori a les famílies.

  • Els delegats han tret els alumnes de les classes i no hi ha hagut problemes. També han explicat el funcionament just abans d’anar al pavelló.

  • Es proposa fer 1h30min d’intercanvi (de 13:20-14:40)