Jornada de Portes obertes 2021

El dimarts 2 de març a les 17h tindrà lloc la reunió online. Es publicarà en aquesta web l'enllaç per connectar-s'hi el mateix dia de la reunió.

 

Les visites al centre es faran en petit grup el dimarts 9 a partir de les 16h. Si voleu reservar torn truqueu al telèfon del centre (93 791 95 64) T'esperem!

Celebració Carnestoltes

Hem celebrat la festa de Carnestoltes amb tots els alumnes del centre!

Normativa patinets elèctrics

Us fem arribar en document adjunt un document PDF amb la normativa de circulació d’aquests vehicles de mobilitat personal.

Revista xq

Aquí teniu les novetats de la Revista xq

Periodisme x tots!

Preinscripció

Benvolgudes famílies,

 

el Departament ha publicat en el següent enllaç tota la informació relativa al procés de preinscripció online. Podeu accedir-hi per resoldre els dubtes que tingueu.

Primer dia del programa de radio "l'hora sàvia"

Tres dels nostres alumnes de 4t han gravat avui el seu primer programa de radio.

Geocaching

Els alumnes de 1r d'ESO han fet una gimcana per tot el poble i s'ho han passat súper bé!! 

Premi Concurs literari Esteve Albert

El nostre estimat alumne Victor Garcia ha estat premiat al XI Concurs Literari Esteve Albert 2020!

Projecte i construcció del nou edifici de l'institut

La Generalitat de Catalunya inicia el procés per encarregar el projecte i la construcció de l’Institut Els Roures de Dosrius

Dia de la PAU a l'institut

Aquesta setmana, a tutories, parlarem sobre del dia de la Pau, que enguany cau en dissabte. Aquesta setmana, els alumnes de 1er d'ESO han fet el muntatge del seu símbol.

Transport escolar

Benvolgudes famílies,

 

aquí teniu els horaris del autobús d'aquest curs 2020/ 2021

Benvolgudes famílies,

 

us recordem que el 30 de setembre finalitza el termini per presentar les sol.licituds de les beques de NEE (Necessitats Educatives Especials).

 

Podeu fer el tràmit on-line accedint al següent enllaç:

 

També podeu presentar les sol.licituds des del centre. Per fer-ho cal demanar cita prèvia accedint al següent calendari, on trobareu els dies i les hores disponibles.

Benvolgudes famílies,

 

us recordem que el 30 de setembre finalitza el termini per presentar les sol.licituds de les beques de NEE (Necessitats Educatives Especials).

 

Podeu fer el tràmit on-line accedint al següent enllaç:

 

També podeu presentar les sol.licituds des del centre. Per fer-ho cal demanar cita prèvia accedint al següent calendari, on trobareu els dies i les hores disponibles.

Benvolgudes famílies,

 

us informem que el centre disposa d'un estoc limitat de  tablets per fer-ne el préstec als alumnes en cas que la família no disposi de mitjans econòmics suficients per comprar el dispositiu en aquests moments.

 

Per sol.licitar-ho, cal que us adreceu als Serveis Socials de l'Ajuntament de Dosrius per tal que us omplin un document conforme compliu amb els requisits per beneficiar-vos d'aquest servei. 

 

Un cop porteu aquest document a la secretaria del centre procedirem a cedir la tablet a l'alumne per utilitzar-la durant les classes que tenen lloc al centre, en horari lectiu.

Setembre de 2020

Informació famílies devolució llibres IDDINK curs 19-20

Benvolgudes famílies,

Es van enviar, a tots els alumnes, els albarans de llibres a tornar i la informació de com fer-ho el dia 10 de juny i a l’endemà, 11 de juny es va enviar un altre mail amb un codi per poder fer la devolució gratuïtament.

Si algun alumne es troba que no ho te pot entrar al seu usuari de la pàgina web de Iddink i descarregar-s’ho, trucar a atenció a l’alumne 902 565 411o enviar un mail a info@iddink.cat i li reenviaran.

Atentament,

Maria Carme Barceló

Directora INS ELS ROURES

Destacats. Curs 2020/2021.

IMPORTANT: del llibre de BIOLOGIA I FÍSICA I QUÍMICA de 3r i 4t d'ESO el ISBN correcte no és el 9788494700811,

a 3r d'ESO el ISBN correcte és el 9788412213263,

 

a 4t d'ESO és 9788412213294

AFA

 

Aqui teniu la Carta de benvinguda per els nous alumnes/famílies que comencen el curs 2021 i el formulari de recollida de dades (en word).

NOTA: La quota de L'AFA son 20 euros per família/any i aquest any es farà el pagament per TPV.

Benvolgudes famílies i alumnes, us fem arribar una proposta de tasques que poden fer els vostres fills/es durant aquest estiu.

Com veureu a la proposta no són obligatòries però si es fan seran tingudes en compte per la nota del primer trimestre en les àrees corresponents a la tasca realitzada en el cas dels alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO.

Si les famílies ho considereu oportú us aconsellem que compreu un Quadern general de tasques d'estiu on hi ha una mica de cada matèria. Si ho fan també poden entregar-lo al tutor un cop començat el curs i ho tindrem en compte.

A més els professors que vulguin podran penjar tasques recomanades al seu classroom i els vostres fills dur a terme les activitats per reforçar el que han treballat durant aquest curs.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Maria Carme Barceló

Directora

Institut Els Roures

Avui, dia 5 de juny, és el dia mundial del medi ambient.  I, a l'assignatura de música els alumnes han fet un videoclip. Esperem que us agradi!

 

 

 

Benvolgudes famílies, 

us hem fet arribar els butlletins de la segona avaluació. Per qualsevol dubte o reclamació us podeu posar en contacte mitjançant el correu del centre: a8062730@xtec.cat

Us desitgem unes bones vacances de Setmana Santa i us fem arribar una forta abraçada a tots i totes.

Benvolgudes famílies,

Comencem una setmana més de confinament i seguint les instruccions del Departament d'Educació us hem fet arribar unes activitats alternatives més flexibles. 

 

D'aquestes propostes, els vostres fills i filles han de triar una sola activitat per matèria, fer-la i enviar-la al professor o professora corresponent com a tard  aquest divendres 3 d'abril.

 

La setmana vinent serà Setmana Santa i per tant, no enviarem cap tasca.

 

Quan tornem de Setmana Santa us farem arribar els criteris d'avaluació adequats a la nova situació que estem vivint.

 

Cuideu-vos molt.

Una abraçada virtual!

 
 
 
 
 
Estimats alumnes, el professoral de l'Institut Els Roures us anirà enviant tasques pels canals habituals: classroom, correu electrònic i Drive.
No perdem el fil! Estem connectats! : )
Molts ànims!

AJORNAMENT JORNADA DE PORTES OBERTES INS ELS ROURES DE DOSRIUS

Benvolgudes famílies, degut als darrers esdeveniments relacionats amb la crisi del coronavirus hem decidit AJORNAR LES NOSTRES PORTES OBERTES. Per tant no seran el proper dimarts dia 17. Quan tinguem clar quan podrem fer-ho ens posarem en contacte amb vosaltres a través de l'Ajuntament, el centre de Primària i la nostra plana web.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Atentament,

La Direcció del centre 

Maria Carme Barceló

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon